Osteopaten

Chris Van Schel:

Ik behaalde mijn D.O. in de osteopathie in 2002.
Voorheen behaalde ik diploma’s als gegradueerde in de lichamelijke opvoeding en nadien als gegradueerde in de Kinesitherapie.

Ik ben een erkend professioneel osteopaat erkend door de Belgische Mutualiteiten.

Een gedetailleerde opsomming van alle gevolgde bijscholingen zou te uitgebreid en ook niet zinvol zijn.
In de loop der jaren ben ik mij steeds meer gaan bekwamen in de kinder- en babyosteopathie.
Hiervoor behaalde ik een postgraduaat in de kinder- en babyosteopathie en vele andere cursussen binnen dit domein.
Ik heb mij in de loop van de jaren verder bekwaamd in de verschillende facetten van de osteopathie waaroronder het viscerale, craniale, (pre)orthodontische gebied, voedingsadvies en natuurlijk in nek- en rugklachten.
Verder werk ik ook met toegepaste kinesiologie en causopractie (hierover later meer).

Sinds oktober 2017 ben ik ook werkzaam in de kinderartsenpraktijk Kapra+ bij dr. Ilse Rayen.(www.kapra.be)

Tessa Sutens:

Sinds 2016 heb ik mijn diploma als “Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, afstudeerrichting Sport” op zak en ben ik dus ook direct het werkveld in gestapt. Echter merkte ik dat ik meer wou weten over het functioneren van het menselijk lichaam en ben ik de uitdaging aangegaan om een “Master of Science in Osteopathy” te behalen aan het IAO.

Ondertussen 4 jaar later heb ik ook dit diploma op zak en kan de ontdekkingsreis in het menselijk lichaam verder gaan. Ik hoop me de komende jaren nog verder te gaan specialiseren in de osteopathie om op deze manier iets te kunnen bijdragen aan het beter functioneren van elkander!

Momenteel vind je mij elke dinsdag in de praktijk met een goedlachs humeur om zo ook jou van dienst te kunnen zijn.

 

 

Ilse Truyers

Na het behalen van mijn diploma  Licentiaat in de motorische revalidatie en kinesitherapie aan de VUB in 2002, ben ik begonnen als kinesist in een groepspraktijk in Aarschot. Geprikkeld door mijn collega, osteopaat Quaghebeur, ben ik dan zelf begonnen met de studies osteopathie aan het Fico in Antwerpen om daar af te studeren als osteopaat DO in 2012.

Na verschillende jaren in Aarschot gewerkt te hebben, was het in 2007 tijd om mijn eigen praktijk te starten in Zelem. Daar combineerde ik lange tijd kinesitherapie met osteopathie om me dan nu volledig toe te leggen op Osteopathie. Sinds september 2017 mocht ik dan ook het team van Chris komen versterken.
Alle gevolgde bijscholingen opsommen zou me te ver leiden, een aantal zijn hieronder opgelijst. In 2018 zou ik me graag verder verdiepen in de kinderosteopathie.

VUB: 2002: Licentiaat in de motorische revalidatie en kinesitherapie

Fico: 2012: Osteopaat DO

NST: neurostructurele integratietherapie

AK: applied kinesiology

Fasciale unwinding

2017: Westerse Fytotherapie